Salg af din bolig

Tillykke! I har taget beslutningen om at sætte jeres bolig til salg og et nyt kapitel i jeres liv kan begynde. Det er nu I skal kontakte Blomstrøm Bolig v/Jesper Blomstrøm for en gratis og uforpligtende boligvurdering. Her er I nemlig i trygge hænder. Jesper Blomstrøm har gennem sine knap 20 år i mæglerbranchen hjulpet mange med at realisere deres boligdrømme.
Blomstrøm Bolig er startet sommeren 2023 og er en uafhængig ejendomsmægler der er blevet omstillet til den digitale verden, anno 2024. Vi har tilpasset omkostningerne til gavn for dig og dit boligsalg. Det kan vi gøre, da vi er så uafhængige som man kan være og ikke er tilknyttet et fordyrende kædekoncept.
Ved et samarbejde med Blomstrøm Bolig får du:
              
·      SOLGT eller GRATIS*
·      Stort lokalkendskab.
·      Uddannet fagkundskab med knap 20 års erfaring.
·      Professionel vurdering og fremvisning af din bolig.
·      Tilpasset markedsføring på boligsiden.dk, boliga.dk samt segmenteret annoncering på Facebook.
·      Gennemskuelighed fra A til Z.
Et fast salær og online markedsføring ved salg af villa, sommerhus eller ejerlejlighed for kr. 44.995,-
Ovenstående omkostninger er gældende for en kontantpris op til kr. 3.000.000,- Herefter kr. 6.000,- pr. mill. derover. Det er da gennemskuelighed, der er til at forstå.
Hold dig ikke tilbage. Bestil en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig allerede i dag.
*SOLGT eller GRATIS betyder, at du ikke har nogen omkostninger til butikken eller en fotopakke, hvis der mod forventning ikke sker salg af boligen i den aftalte periode på min. 6 måneder. Omkostninger til tilstandsrapport, el-eftersynsrapport og energimærke er dog altid undtaget og afregnes med den byggesagkyndige som har udarbejdet rapporterne.
Blomstrøm Bolig har p.t. valgt ikke at have butik. Vi arbejder fint og effektivt fra vores hjemmekontor. Vi er mest i marken og ude i boligerne, hvor kunderne kommer og salget foregår. Vi kommer til jer og afholder møderne om jeres bolig i jeres hjem. Det giver tryghed og gør det nemmere for os sammen at drøfte alle forhold, der skal fremhæves i salgsmaterialet.
Vil du vide mere? Så udfyld nedenstående kontaktformular eller ring på tlf. 64 41 10 10
Alle priser er inkl. moms.

Bestil din boligvurdering her

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Bestil boligvurdering fra Blomstrøm Bolig, fast lavt salær, Middelfart, Ejby, Nørre Aaby