Sådan fortæller vores kunder om deres oplevelse med Blomstrøm Bolig

Vi takker mange gange for jeres anbefalinger. Tak for tilliden, det sætter vi stor pris på.
Skal du have hjælp til at sælge eller til køb af bolig, så ring eller skriv endelig.

Behagelig salgsproces med sans for detaljen

Vi kan give Blomstrøm Bolig vores varmeste anbefalinger. Efter vi har købt hus i Pigekvarteret, har Jesper hjulpet os med salg af vores egen bolig og processen er foregået meget professionelt , men behageligt og med et skarpt syn på detaljen, så vi med tryghed har vidst, at der var styr på det hele. Huset blev hurtigt solgt og til prisen, hvilket vidner om, at Jesper har en realistisk tilgang til prissætning.
Jesper er også god til at følge op og er grundig i sin gennemgang af alt materiale, så man føler sig oplyst hele vejen i processen.
Vi kan derfor kun give Jesper og Blomstrøm Bolig vores varmeste anbefalinger
Mange hilsner
Sælger af Strandvejen 48, Middelfart

Tryg køberrådgivning med dedikation

Jesper har hjulpet os som køberrådgiver og det har været en fornøjelse. Han har gennem et stykke tid holdt øje for os, da vi har ledt efter et nyt hus i et børnevenligt kvarter. Det tredje hus han fandt til os, var præcis det vi ledte efter og han hjalp os med at slå hurtigt til.
Købsprocessen gik smidigt og vi følte os godt oplyst og trygge hele vejen igennem. Så hvis I vil have en professionel køberrådgiver, der arbejder ihærdigt og har et særdeles godt syn på detaljen, skal I helt klart vælge Jesper som jeres køberrådgiver.
Mange hilsner
Helle og Morten

God sans for detaljerne og meget realistisk tilgang til husets stand.

Jeg vil sige at det har været en rigtig behagelig oplevelse at have Jesper fra Blomstrøm Bolig til at sælge vores mors hus i Middelfart centrum. Han har været på fra starten af med en god sans for detaljerne og meget realistisk tilgang til husets stand.

Jesper har været god til at give sig tid til at forklarer hvordan han forventer et hus salg vil forløbe, og har været rigtig god til at melde tilbage med forløbet under vejs. Han fik huset solgt på 6 måneder hvilket vi synes er rigtig godt gået.


Venlig hilsen

Tommy

Grundig, overskueligt og kompetent gennemgang.

"Vi har brugt Blomstrøm bolig som rådgiver i forbindelse med køb af vores nye hus. Her fik vi en grundig, overskueligt og kompetent gennemgang af hele processen. Med løbende opfølgning, hvor alt bliver fulgt til dørs. Hvilket har givet en tryg oplevelse i forbindelse med vores hus køb.
Så vi kan varmt anbefale Blomstrøm bolig, som køberrådgiver."
Venlig hilsen Kirsten og Martin

De bedste anbefalinger her fra.

Vores samarbejde med Jesper fra Blomstrøm bolig, har været en fornøjelse fra start til slut. Vi har under hele processen, følt os trygge og godt behandlet.
Samarbejdet har været tæt, professionelt og Jesper har hjulpet os ud over det sædvanlige, igennem hele processen.
Vi har hele tiden følt os velinformerede omkring diverse praktiske foranstaltninger i forbindelse med salg af bolig, og Jesper har været en fantastisk mægler, at have på sidelinjen i denne del.
Vi har ikke andet end positive ord, at sætte på samarbejdet med Jesper, og han får de bedste anbefalinger med fra os.
 
Mvh. Luise og Nicolai - Sælger af Nørregade 48, Ejby

Professionel og dedikeret rådgivning.

Meget kompetent køberrådgivning som gjorde vi var helt tryg ved vores første boligkøb.
Jesper er altid venlig og imødekommende ved telefonisk henvendelse med spørgsmål og der var rigtig god kommunikation i hele forløbet.
Han har et godt øje for detaljer og tog os sikkert igennem handlen. Han er ligeledes utrolig behagelig at arbejde med og meget professionel. Her efter handlen er gået igennem følger han fortsat op proaktivt på mindre detaljer som vi muligvis ville have overset.
Blomstrøm Bolig kan varmt anbefales.
Mange tak for hjælpen - Catalina og Mathias